Register to view photos, texts and download the press kit.

Log in

The entire complex was created by joining multiple adjacent sites, which had access from 3 different old - town streets in Trnava. The sites originally contained multi-storey houses with a passage and were connected through backyards. After uniting these adjacent sites a new open space was created within the central urban structure. The space was then complemented with new objects. This is how the new public space of „Nádvorie“ (Courtyard) was created.

StudioVallo Sadovsky Architects
AuthorMatúš Vallo, principal architect
Oliver Sadovský, principal architect
Marián Stanislav, architect
Viliam Zajíček, architect
Mateja Vonkomerová, architect
Marcel Vadík, architect
Zuzana Krejčířová, architect
Elena Šoltésová, architect
Websitewww.vallosadovsky.sk
Co-authorMichal Marcinov, architect
Katarína Stanislavová, architect
 
PhotographerBoysPlayNice, www.boysplaynice.com