Log in to view and download full content.

Log in

An interesting but intricately shaped space in the new MPP building, where you can hardly find a flat wall in the floor plan and the space is vertically interwoven with inclined load-bearing columns - such documents were received by the Formafatal studio together with the assignment for the interior design of the Institute of Natural Medicine.

StudioFormafatal
AuthorDagmar Štěpánová
Martina Homolková
Websitewww.formafatal.cz
Social mediaww.instagram.com/formafatal
www.instagram.com/formafatal.studio
www.facebook.com/formafatal
 
PhotographerBoysPlayNice, www.boysplaynice.com
CollaboratorScreed surfaces: Different Design
Glass bar wallcovering, tailor made furniture according to the Formafatal design: Hast
Lighting planification, supply of luminaires: Bulb