Register to view photos, texts and download the press kit.

Log in

It all started with our clients’ purchase of a house over a hundred years old. The traditional building with a gable roof was at its end. Its stone basement was still in a good condition so we decided to take down the rest of the house and use the stone socle in the basement as a foundation for the new house. Our courageous and somewhat risky plan worked out and today, the clients live in a beautiful, modern house which combines the historical soul of its predecessor and nordic esthetics with a touch of industrial style. What can we say? The road to success is not always an easy one but it’s worth it to put in a little extra effort.

StudioMjölk architekti
Websitewww.mjolk.cz
 
PhotographerBoysPlayNice, www.boysplaynice.com
CollaboratorMjölk: Michal Hejzlar , Jan Nikendey
Realization: 1ku1, millante